Starity

Új évadokkal térnek vissza a magyar adókra kedvenceink

2014. július 11. 18:06   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Több sorozat Magyarországon eddig még nem látott epizódokkal fog folytatódni a közeljövőben. Össze is szedtünk ezek közül négyet.

hirdetés
Új évadokkal térnek vissza a magyar adókra kedvenceink

A híd: második évad

Augusztusban startol A híd című svéd-dán című sorozat amerikai változatának második szezonja a magyar Fox csatornán. Egyes információk szerint a nyitóepizód augusztus 22-én fog adásba kerülni. Az amerikai-mexikói határon játszódó történet főszerepeiben Ted Levine és Matthew Lillard láthatóak.

Haven: negyedik évad

Új epizódokkal folytatódik a Universal Channelen a Haven is. A titkokkal teli széria a negyedik évaddal lesz látható augusztus 4-étől a csatornán. A sorozat ezúttal is bőven tartogat izgalmakat a nézők számára, új évada duplaepizódokkal kerül majd adásba.

Tuti gimi: hetedik évad

Harmadjára is nekifut a Tuti gimi hetedik szezonjának vetítésének az RTL Klub. A csatorna még januárban kezdett bele, majd mindössze egyetlen epizód után levette a műsorról. Nemrégiben ismét szerepelt a műsorújságban, végül mégsem került adásba. Július 23-ától azonban a magyar nézők is láthatják az évadot, ugyanis egyelőre úgy tűnik, hogy minden hétköznap 14 óra 40 perckor lesz látható.

Hazug csajok társasága: második évad

Jelenleg az első szezonja fut az RTL II-n a Hazug csajok társasága című sorozatnak, a csatorna pedig a rajongók legnagyobb örömére úgy döntött, hogy nem hagyja abba a vetítését: a szezonzáró epizód adásba kerülését követő napon műsorra tűzi a második évadot is.

A produkció a szokott időpontban, vagyis minden hétköznap 21 óra 30 perckor lesz látható. Aki azonban lemaradna, másnap 12 órakor megnézheti az ismétlést.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek