Starity

2015 elején érkezik az új Papa Roach-album

2014. július 10. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Papa Roach frontembere, Jacoby Shaddix nemrégiben osztotta meg a Loudwire magazin olvasóival, miszerint 2015 elejére várható az új Papa Roach-album, mely a F.E.A.R. címre hallgat majd.

hirdetés
2015 elején érkezik az új Papa Roach-album

Jacoby Shaddix frontember nemrégiben nyilvánosságra hozta, hogy a 2012-es megjelenésű The Connection album után 2015 elejére várható a nyolcadik Papa Roach-stúdiólemez, mely a F.E.A.R. címre hallgat majd.

„Az új lemez 2015 elején jelenik majd meg, melynek címe F.E.A.R. lesz és nagyon ütősnek ígérkezik” – nyilatkozta Jacoby az alaszkai KWHL-FM rádióadónak adott interjújában.

A zenekar ez alkalommal Kevin Churko producer szárnyai alatt űzi a rockot, mely döntés a frontember meglátása szerint jó ötletnek bizonyult, ugyanis az új album bővelkedik majd hard rock, heavy metal és olykor poposabb elemekben is. Mint korábban elmondta: ez lesz a zenekar eddigi legbetegebb albuma.

„Ha őszinte akarok lenni, olyan, mintha megnyitották volna a zsilipeket. Azt érzem ezzel az albummal kapcsolatban, hogy ha holnap meg kellene halnom, zenészként boldog lennék ezzel a tudattal a hátam mögött” – nyilatkozta a lemezről Jacoby, aki azt is elárulta, hogy egy klasszikus P-Roach-albumra számíthatnak a rajongók, ami hatalmas büszkeséggel tölti el.

Jacoby elmondása szerint a F.E.A.R. című korong tartalmaz néhány nagyon személyes, szívéhez közel álló nótát is, mint amilyen a Just As Broken As Me, a Never Have To Say Goodbye vagy épp a Face Everything And Rise.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek