Starity

Kezdetét vette a Vekeri Fesztivál

2014. július 11. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén is megrendezésre került Kelet-Magyarország rock- és metálzenei fesztiválja, a Vekeri fesztivál, mely a tegnapi napon vette kezdetét.

hirdetés
Kezdetét vette a Vekeri Fesztivál

A Debrecentől alig 10 kilométerre található Vekeri-tó népszerű helyszíne a környéki lakosság kikapcsolódásának, ám ezúttal a zene kapja a főszerepet, ugyanis idén is megrendezésre került a háromnapos fesztivál, melyen a hazai és külföldi rock- és metálzene is képviseltetve lesz.

A háromnapos rendezvényen két színpadon tekinthetik meg az érdeklődők kedvenceiket, akik mellett kisebb, ám nem kevésbé tehetséges zenekarok is fellépnek, mint a Sensus, a Heartkiller, a MindWalk és még sokan mások.

Az első napon többek között a Leander Rising, a Deák Bill Blues Band és a Diktátor szórakoztatta a közönséget; a mai napon a Wisdom, a Depresszió, a Hétköznapi Csalódások, a Hatóságilag Tilos és a Kalapács bozolja majd a kedélyeket; az utolsó napon pedig a Moby Dick, a Kataklysm, a Nevergreen, a Dying Wish és az Angerseed zárja majd a rendezvényt. Jegyek a helyszínen kaphatóak!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek