Starity

Hat sztori, amiről lemaradhattál

2014. július 12. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa Hudgens, Alyson Hannigan és Olivia Palermo is új frizurával nyomul, Rihanna új piercinggel, Justin Bieber pedig beégett. Lássuk, mi minden történt még a sztárvilágban!

hirdetés
Hat sztori, amiről lemaradhattál

Megvált hosszú hajától Vanessa Hudgens

A napokban a 25 éves színésznő ellátogatott a Nine Zero One Salonba Ashley Tisdale-lel és igen nagy változáson esett át, ugyanis levágatta hosszú fürtjeit. Új, vállig érő frizurájáról elsőként a fodrászat töltött fel egy fotót hivatalos Twitter-oldalára, majd a paparazziknak is sikerült lencsevégre kapniuk.

Fotó: Twitter

*

Sofia Vergara és Joe Manganiello együtt?

A hét elején reppentek fel azon pletykák, miszerint a Modern család sztárja és a 37 éves színész nemrégiben randizgatni kezdett.

„Még nagyon-nagyon új. Jól érzik magukat és most kezdik megismerni egymást” – árulta el egy forrás az Us Weeklynek, majd egy másik hozzátette, hogy májusban a Fehérházban találkoztak először, ám Sofia akkor még együtt volt vőlegényével.

*

Alyson Hannigan is frizurát újított

Az Így jártam anyátokkal Lilyje is új frizurával hódít a múlt hét óta: Kristen Stewarthoz hasonlóan most már az ő haja is rikító vörösben pompázik, ám az övé egy kicsivel hosszabb maradt.

Fotók: INFphoto; FameFlynet Pictures

*

Új piercingje van Rihannának

Tegnapelőtt este kapták lencsevégre a barbadosi énekesnőt, ám ezúttal nem lenge öltözékével, hanem kivételesen új testékszerével keltette fel a nagyérdemű figyelmét, ami sokak szerint kamu, de Ririt ismerve, nagy a valószínűsége annak, hogy nagyon is igazi.


Fotó: Splash News

*

Olivia Palermo szőke lett

A The City sztárja immár friss feleségként tengeti mindennapjait, és nemrégiben ő is meglátogatta a fodrászát, ugyanis a párizsi divathéten már szőke hajkoronával lépett fotósok elé.

Paul Zimmerman/WireImage; Jacopo Raule/GC Images

*

Beégett Justin Bieber

A minap megosztott az Instagramon egy fotót a kanadai énekes, mellyel azt akarta bizonyítani, hogy keményen dolgozik még otthon, a konyhában is, azonban ez nem igazán jött össze, ugyanis fülhallgatója be sincs dugva laptopjába... Ciki!

Fotó: Instagram/Justin Bieber

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek