Starity

Holtan találtak rá Becca Tobin barátjára

2014. július 11. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Philadelphiai hotelszobájában érte a halál rejtélyes körülmények között a Glee sztárjának párját, Matt Bendiket.

hirdetés
Holtan találtak rá Becca Tobin barátjára

Egy év sem telt el azóta, hogy Cory Monteithre holtan talált rá a vancouveri Pacific Rim Hotel egyik alkalmazottja, most újabb, kísértetiesen hasonló tragédia érte a Glee stábját: egy Philadelphiában található szállodában lelt rá Becca Tobin barátjának, Matt Bendiknek élettelen testére az egyik szobalány.

A TMZ információi szerint a 28 éves színésznő és a 35 éves éjszakai klubtulaj egy üzleti ügy miatt tartózkodott Philadelphiában, ahol július 9-én, szerdán este barátaik társaságában szórakozni mentek, majd a páros együtt elhagyta a szórakozóhelyet.

Matt holttesét másnap, július 10-én találta meg a már említett alkalmazott az ágyban, ám azt nem tudni, hogy Becca hol is tartózkodott ekkor. A halál oka egyelőre tisztázatlan, de a philadelphiai rendőrség kizárta az öngyilkosságot, valamint a drog- és alkoholtúladagolás lehetősége is csekély, ugyanis nem találtak a helyszínen semmilyen tiltott szert. Emellett a jelentésben az is szerepel, hogy fegyvert és sérülést sem véltek felfedezni.

A Glee-ben immár két éve Kittyt játszó színésznő szóvivője még nem nyilatkozott az esetről, de források azt állítják, hogy a nyomozók ki szeretnék kérdezni, ugyanis arról nincs információ, hogy Matt-tel együtt tért volna vissza a szállodába, ráadásul a legújabb hírek szerint a klub menedzsere volt az utolsó személy, aki élve látta Mattet, eszerint tehát az sem igaz, hogy együtt távoztak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek