Starity

Eiza González új filmben szerepel

2014. július 12. 17:05   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Amores verdaderos (Rabok és szeretők) Nikkije ezúttal a mozivásznon próbál szerencsét, ugyanis hamarosan debütál legújabb filmje, amely a Casi treinta címet viseli.

hirdetés
Eiza González új filmben szerepel

A színész-énekesnő, Eiza González egyre nagyobb sikerre tesz szert, ami világszerte meghozza számára a hírnevet. Az új televisás sikersorozata után a napokban bejelentette közösségi oldalán az örömhírt, miszerint a legújabb filmje, a Casi treinta hamarosan debütál, amelynek a rendezője nem más, mint Alejandro Sugich.

A film trailere július 8-án látott napvilágot, és kiderült, hogy Az örökség (La Patrona) sztárja, Manuel Balbi és Sara Maldonado is szerepet kapott benne. A mexikói színésznő Cristina bőrébe bújik, aki arról álmodik, hogy egyszer egy balerina lesz.

A film forgatása 2011 végén kezdődött, a tervek szerint pedig 2015. augusztus 21-én fog megjelenni a filmvásznon, de előtte bemutatásra került a Guanajuatói Nemzetközi Filmfesztiválon, melynek megrendezésére Mexikóban került sor.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek