Starity

Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

2014. július 17. 10:10   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, ezúttal mely hírességek festettek a legjobban a múlt hét során!

hirdetés
Az elmúlt hét legstílusosabb sztárjai

Javában zajlik a 2014-es Couture Fashion Week Párizsban, így a Christian Dior és a Valentino múlt heti divatbemutatóin számos híresség tiszteletét tette, csodásabbnál csodásabb ruhakölteményekben. Emellett azonban július 7. és 13. között került megrendezésre Cameron Diaz és Jason Segel új közös filmjének, a Szexvideónak Los Angeles-i premierje, a nyári TCA turné, valamint az X/Y Los Angeles-i vetítése is.

Charlize Theron július hetedikén látogatott el a Christian Dior 2014-es őszi kollekcióját felvonultató divatbemutatóra Párizsba, ahol természetesen egy ezen márka nevét viselő csinos, aranyszínű, rövid ujjú miniruhában tett jelenést. Gyémánt fülbevalói az Anita Kótól származnak.

Gemma Arterton július 8-án lépett fel a Londonban található Royal Festival Hallban, ezen alkalomból pedig egy elegáns fekete Lanvin-ruhát öltött magára, ami a 2014-es elő-őszi kollekcióból származik, cipőjét pedig Jimmy Choo álmodta meg.

Kim Kardashian is a 2014-es őszi kollekciót felvonultató Valentino-show-n tett jelenést Párizsban július 9-én, így hát nála is elmaradhatatlan volt, hogy ne egy ilyen márkát viselő ruhába bújjon, ami halványkék színben pompázott és a hangsúly nem túl meglepő módon a dekoltázsra fókuszált.

Hannah Simone Cameron Diaz és Jason Segel új közös filmjének, a Szexvideónak július 10-i Los Angeles-i premierjén mutatkozott egy fekete-fehér Sass & Bide-miniruhában, melynek derékrészénél egy aranyszínű, gyöngyös övszerű díszítés található. Fiatalos megjelenését Kurt Geiger-lábbelivel és Jennifer Fisher-ékszerekkel tetézte.

Emma Watson a Valentino 2014-es őszi kollekciójának bemutatóján vett részt július 9-én Párizsban, így természetesen egy kétrészes, fekete, csipkés Valentino-összeállításban jelent meg, melyhez egy fekete BLK DNM-bőrdzsekit és egy piros magassarkút párosított.

Katherine Heigl július 13-án, Beverly Hillsben a 2014-es nyári TCA turnén vett részt ebben a csinos, letisztult és elegáns Michael Kors-ruhában, melyhez Manolo Blahnik-magassarkút és a föld színeiben pompázó kiegészítőket választott.

America Ferrera az X/Y Los Angeles-i vetítésén volt látható július 12-én egy elegáns, fekete-fehér Versace-ruhában, ami remekül kiemelte alakját, lábbelije pedig Christian Louboutintól származik.

Nina Dobrev számára igen eseménydúsra sikeredett a múlt hét, ugyanis számos eseményre hivatalos volt és ezen alkalmakon szokásához híven kifogástalanul jelent meg. Július 8-án egy párizsi koktélpartin egy 2014-es, virágmintás Elie Saab-estélyiben pompázott. Másnap ugyancsak Elie Saab mellett tette le a voksát, méghozzá tetőtől talpig ezen nevet viselő dögös, mégis laza összeállításba öltözött: halványlila maxiszoknya, fekete áttetsző top és fekete bőrkabát. Július 7-én pedig szintén egy a francia fővárosban rendezett vacsorán tett jelenést egy a Blumarine-től származó csodás ruhában és Gianvito Rossi-cipőben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek