Starity

A DC digitális Zöld íjász- és Flash-képregényt dob piacra

2014. július 12. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The CW sorozatain alapuló és azok történéseit követő képregényeket készít a DC Comics, melyek ősztől elérhetőek lesznek az interneten.

hirdetés
A DC digitális Zöld íjász- és Flash-képregényt dob piacra

Köztudott, hogy a The CW egyre nagyobb sikernek örvendő sorozata, a Zöld íjász egy képregényen alapul és ősszel induló spinoffja, a The Flash is, a napokban azonban a DC Entertainment bejelentette, hogy néhány hónap múlva mindkét szériából digitális képregény fog készülni, ami bemutatja, hogy mi is zajlik Starling Cityben akkor, amikor nem forognak a kamerák.

A Zöld íjász történetét, ami tökéletesen bele fog illeszkedni a széria idővonalába, Marc Guggenheim és Keto Shimizu írják, a rajongók pedig e kiadványok által jópár új karaktert is megismerhetnek. Az Arrow: Season 2.5 címen megjelenő képregény rajzait Joe Bennett és Jack Jadson álmodja és valósítja meg.

„A második évad végétől egyenesen a harmadik elejéig fog vezetni minket. Megpróbáltunk beletenni minden olyan elemet, amit az emberek szeretnek a sorozatban, szóval lesz benne Oliver és Felicity-féle heccelődés. Meg fogjuk látni, hogy mi történt Lance nyomozóval, miután összeomlott a szezonfináléban. A nyitva hagyott égető kérdés egy jó darabja meg lesz válaszolva a képregényben” – árulta el Guggenheim a TV Guide-nak.

A The Flash: Season Zero sztorijának szerzője Andrew Kreisberg, Brooke Eikmeier és Katherine Walczak lesznek, illusztrátora pedig Phil Hester, valamint Eric Gapstur.

„A Flash: Season Zero történései a pilot és a második rész között zajlanak. Barry ekkor már Flash lesz, meglesz a csapata, mindenki benne lesz abban a világban és bemutatunk egy csomó új rosszfiút is, akik nem lesznek majd láthatóak a sorozatban. Meglesz benne ugyanaz a humor és látvány, amit a Flash nézése közben fogunk kapni” – osztotta meg Kreisberg szintén a TV Guide-dal.

Az Arrow: Season 2.5 első száma szeptember elsején jelenik meg, majd egy hét múlva, szeptember 8-án a The Flash: Season Zero debütáló számát is kiadják digitális formában, majd a tervek szerint októberben már nyomtatásban is kaphatóak lesznek. Ami pedig a sorozatokat illeti, elsőként a The Flash debütál, október 7-én, majd másnap a Zöld íjász harmadik évadának premierje következik a The CW-n.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek