Starity

Chester Bennington: „A fesztiválok megölik az élőzenét!”

2014. július 13. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A jelenleg is folyamatosan turnézó Linkin Park frontembere, Chester Bennington megosztotta az NME magazin olvasóival a fesztiválokkal kapcsolatos aggályait.

hirdetés
Chester Bennington: „A fesztiválok megölik az élőzenét!”

Chester Bennington a Linkin Park élén évek óta vendége a legnagyobb zenei fesztiváloknak, ám nemrégiben megosztotta az NME magazin olvasóival, miszerint úgy véli, a fesztiválok megölik az élőzene varázsát.

„A rock n' roll nem arról szól, hogy vakító napsütésben zenélj. Meg lehet csinálni, de sajnálom, hogy kénytelenek vagyunk így csinálni. Úgy gondolom, érdekes ez az egész, ugyanakkor a kültéri fesztiválok megölik az élőzene varázsát egy kicsit. Maga az ötlet az lenne, hogy megnézz pár rockbandát egy sötét, fényekkel megvilágított helyen és a show részévé válj.”

A nyár folyamán Chester bejárta már a legnívósabb fesztiválokat idén is, és a legtöbb eseményen hatalmas vonzerővel bírt a zenekar, ugyanakkor Chester továbbra is azt hangsúlyozza, miszerint a beltéri esti koncertek a legkedvesebbek a szívének, és a fesztiválok túl vannak értékelve.

„Amikor a fűben heverészel a napsütésben, és kigyulladnak a fények, kib*szottul nem számít, hogy játszol pár nótát. Egy beltéri, sötét, ellenőrzés alatt tartott könyzet, fényekkel és hangos zenével ezerszer jobb!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek