Starity

Megjelent Henry Lau legújabb albuma

2014. július 14. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Super Junior-M legfiatalabb tagja immáron második mini-albumával tért vissza, melyen olyan nevekkel dolgozott együtt, mint Park Chanyeol vagy Lee Ho Won.

hirdetés
Megjelent Henry Lau legújabb albuma

A napokban Henry legújabb albumának kislemezes dalához, a Fantastichez jelent meg a videoklip, a mai napon pedig már teljes egészében is hallhatták a rajongók a korongot, melyen 6 dal kapott helyet.

Az album első dala, a Fantastic hegedű és dance alapon szól, dalszövegét NoizeBank írta. Az album 2. dala, a Bad Girl egy neo-soul stílusú dal, melyben az EXO rappere, Chanyeol működik közre. A 3. dal a reggae-pop stílusú Need You Now, melyben a méltán sikeres Infinite nevű dél-koreai banda tagja, Hoya működik közre. Az album 4. dala, a Saturday egy party dal, mely igazán nyárias hangulatú. A Butterfly, mely az album 5. dalaként kapott helyet egy duett, melyet Henry Seulgi-vel ad elő. A 6., egyben utolsó dal a könnyed hangvételű You, mely egy R&B ballada.

Az album producere Lee Soo Man volt, aki olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint a Shinee vagy a Girls Generation.

A napokban egyébként a Super Junior az olasz MTV Awardson elnyerte a világ legjobb előadójának járó díját, emelett 414.000. tweettel őket láthattuk legtöbbször a globális trendek között, ezzel olyan neveket megelőzve, mint Justin Bieber vagy a One Direction.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek