Starity

Lucero átigazolt a Telemundóhoz

2014. július 16. 11:11   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Blanca Soto után a Mindörökké szerelem és a Riválisok sztárja, Lucero is elhagyta a Televisát és csatlakozott a Telemundóhoz, bár még nem szerződtette le magát. A színésznő a Yo soy el artista műsorát fogja vezetni a gyártónál szeptemberben.

hirdetés
Lucero átigazolt a Telemundóhoz

Az újságíró, María Celeste tegnap jelentette be a hírt, miszerint a mexikói díva, Lucero elhagyta a Televisát. 33 évnyi közös munka után fordított hátat a gyártónak, amelynek eddigi sikereit köszönheti. A Televisánál olyan sikeres produkciókban szerepelhetett, mint a Mi Destino Eres Tú, a Mindörökké szerelem, A csábítás földjén vagy akár a 2012-es Por Ella Soy Eva.

A jelenleg 44 éves színész-énekesnő és nem utolsósorban műsorvezetőnő Yo soy el artista című műsora szeptemberben veszi kezdetét az amerikai főműsoridős televízióban. Ezentúl minden vasárnap a Telemundó nézők is láthatják a mexikói színésznőt a képernyőkőn, aki nem csak műsorvezetője, hanem szavazati joggal bíró zsűritagja is lesz a versenynek.

A versenyzőknek nem csak énekelniük, hanem táncolniuk is kell, illetve számtalan más feladaton keresztül bizonyítaniuk művészi tehetségüket. A műsorban indulókat az Egyesült Államokban és Puerto Ricóban jelentkeztek, akik először a castingon mutathatták meg tudásukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek