Starity

Eljegyezték Aly Michalkát

2014. július 16. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarosan oltár elé áll az énekes-színésznő, ugyanis a napokban eljegyezte barátja.

hirdetés
Eljegyezték Aly Michalkát
Fotó: Stephen Ringer

Július 12-én került megrendezésre a 2014-es JJ Summer Fiesta, melyen sok-sok híresség mellett Aly Michalka is jelenést tett, aki ezen a napon lépett először a nyilvánosság elé friss jegyesként, ugyanis kiderült, hogy nemrégiben feltette számára a nagy kérdést barátja, Stephen Ringer.

Eljegyzési gyűrűje nem keltette fel a fotósok és a média figyelmét, annak ellenére, hogy számos fotó készült róla, így a mai napon Instagram-profiljára töltött fel először egy képen, melyen húgával, AJ-jel pózolnak.

„Hmmm.... még senki sem vette észre. #NézdMegJobban” – fűzte hozzá sejtelmesen. Rajongói közül ekkor már többen felfigyeltek az apró ékszerre és gratuláltak is neki.

Ezt követően pedig egy újabb fotót töltött fel, amelyen már sokkal több konkrétum volt, ugyanis kézfeje szerepelt rajta, így a középpontban egyértelműen gyűrűje szerepelt, így erre már a hírportálok szerkesztői is rögtön felkapták a fejüket.

„Szóval ez történt... 7/8” – olvasható a kép mellett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek