Starity

Ismét facér Chace Crawford

2014. július 16. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben szakított Rachelle Goulding és a Gossip Girl egykori szépfiúja.

hirdetés
Ismét facér Chace Crawford
Fotó: James Devaney/WireImage

Tavaly áprilisban találta el kupidó nyila Chace Crawfordot és Rachelle Gouldingot, akik egészen eddig boldog párkapcsolatban éltek, magánéletüket pedig egyáltalán nem teregették ki a nyilvánosság elé, így arra is most derült fény, hogy már nem alkotnak egy párt.

„Á, nem. Már nem, már nem. De minden oké. Minden tök oké. Jelenleg túl sokat utazok. Próbálok beköltözni az új házamba és van néhány önálló filmem is. Los Angeles más. Határozottan teljesen más város, mint New York, főleg az emberekkel való találkozás” – árulta el a 29 éves színész a The Kyle and Jackie O Show-ban, amikor arról kérdezték, hogy együtt vannak-e még „a dögös csajjal”.

Chace és Rachelle 2012 nyarán találkozott először Londonban, hivatalosan azonban csak tavaly tavasszal kezdtek randizgatni. Utoljára márciusban látták őket együtt, a paparazzók pedig tavaly nyáron kapták őket utoljára lencsevégre Cabóban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek