Starity

Adele bejelentette új albumának címét

2014. július 16. 19:07   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tízszeres Grammy-díjas Adele hosszú kihagyás után készen áll újra felforgatni a slágerlistákat, ugyanis még 2014-ben ki fogja adni albumát. Korábbi lemezeihez hasonlóan most is egy kétjegyű szám fog feltűnni a borítón.

hirdetés
Adele bejelentette új albumának címét

Adele májusi születésnapja óta folytak a pletykák, miután a 26. életévét betöltő énekesnő egy képet posztolt magáról a következő, igencsak sokatmondó címmel: „Viszlát 25... még látjuk egymást később az évben”. Azonban most már biztos: a 19 és az elsöprő sikert aratott 21 albuma után Adele készen áll kiadni a szintén az életévére utaló 25 című nagylemezt. A hírt a World Music Awards hivatalos Twitter-oldala tette közzé, valamint azt is elárulták, hogy 2015-ben turnéra fog indulni az énekesnő.

Egyes információk szerint Adele Beyoncé stílusában szeretné kiadni albumát, vagyis bármikor megérkezhet. Több forrás is azt állítja, hogy mivel a 25 az év egyik legjobban várt albuma, mindenféle promóció nélkül is megállja majd a helyét az eladási listákon.

A kritikusok szerint nehéz lesz a 21-et túlszárnyalni, amely olyan nemzetközi number 1 slágereket tartalmaz, mint a Rolling in the Deep, Set Fire to the Rain és a Someone Like You. Az albumból 11 millió darab kelt az Egyesült Államokban és több mint 30 millió világszerte. A 25-höz tehát egyelőre nincsen megjelenési dátum, de egy biztos, emberek milliói már készen állnak az új korongra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

album új 21 25 19 Adele
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek