Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Nicki Minaj

2014. július 18. 12:12   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicki Minaj évek óta ostromolja a slágerlistákat a dalaival, így talán nem is olyan meglepő hogy rengeteg magazin választotta őt címlaplányának. Lássuk, melyek az énekesnő legszebb és legrosszabb címlapfotói!

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Nicki Minaj

A legjobb címlapfotók:

Marie Claire – 2013. augusztus

Kétségtelenül ez az egyik legjobb címlapfotó, ami Nickiről készült. A ruha fantasztikusan áll rajta, a sminkkel nem estek túlzásba a sminkesek, a szőke haj pedig csak hab a tortán.

Cleo – 2011. november

A Cleo 2011-es novemberi címlapján az énekesnő megmutatta, hogy mennyire jól áll neki a kék szín – legyen szó egy ruháról, vagy éppen a hajszínéről. Az eredmény pedig egy igazán dögös címlapfotó.

Cosmopolitan – 2011. november

Valljuk be, egyszerűen minden klappol ezen a címlapon. A fekete ruha tökéletes választás volt, valamint a frizura és a smink terén sem találunk semmi kivetnivalót.

Elle – 2013. április

Nicki 2013 áprilisában az Elle magazinnak állt modellt, a végeredmény pedig egy igazán nőies, vagány címlap lett. A fotó érdekessége, hogy az énekesnő szinte alig van kisminkelve, ami a legtöbb címlapját nézve ritkán mondható el róla.

V – 2011. január

Ismét egy remek címlapfotó Nickiről. A smink passzol hozzá, a készítők nem estek túlzásba a retusálással és a képre nézve egy igazán magabiztos Nicki tekint vissza ránk.

A legrosszabb címlapfotók:

Teen Vogue – 2013. július

A képre nézve az első gondolatunk az lehet, hogy hogyan ronthatták el ennyire ezt a címlapot. A csajok bosszúja sztárja egy Barbie babára hasonlít, aki túl sok időt töltött a szoláriumban és mosolya sem tűnik túl őszintének, mitöbb, ha sokáig nézzük, kicsit félelmetes is.

Black Book – 2011. március

Ez a kép méltón kiérdemelte helyét a legrosszabb címlapfotók között. Nicki sminkje és arckifejezése is előnytelen, első ránézésre még ijesztő is.

More! – 2013. január

Úgy tűnik, a készítőknek nem jutott eszébe, hogy a kevesebb néha tényleg több: rózsaszín haj, hatalmas műszempillák, tökéletesre retusált arcbőr és előnytelen smink. Az eredmény pedig egy nem túl előnyös címlapfotó.

Seventeen – 2012. április

Ismét egy olyan címlap, ahol a túl sok szoláriumozás juthat először eszünkbe. Továbbá az arckifejezés és a smink egyaránt rontanak az összhatáson.

Vibe – 2010. június

Nicki, te vagy az? Az énekesnő szinte felismerhetetlen a képen. A borzalmas smink, ruházat és az agyonretusálás miatt okkal került be ez a címlapfotó a legrosszabbak közé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek