Starity

Selena Gomez új tetkót varratott

2014. július 17. 15:03   |   Szerző: Selz

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 21 éves énekes-színésznő egy tetkót varratott hátára, méghozzá arabul. A tetoválást BangBang McCurdy készítette el számára.

hirdetés
Selena Gomez új tetkót varratott
Fotó: Matthias Vriens-McGrath/Glamour

Az ex-Disney-sztár egy feliratot varratott a hátára arabul, amelynek jelentése „Szeresd önmagad”. Miss Gomez tetoválását egy New York-i tetkómester, BangBang készítette el, aki nyilatkozott és egy képet is feltöltött a mesterműről.

„Selena már előre kiírta, hogy hogyan akarja. A tetoválás körülbelül 4 cm, és nem tartott túl sokáig, körülbelül 30-45 percig. A leghosszabb ideig az elhelyezés tartott. Eljátszadoztunk egy kicsit, amíg megtaláltuk a tökéletes helyet” – nyilatkozta BangBang az E! Online-nak, majd egy képet is kitett Instagram-fiókjára, amihez ezt fűzte: „Egy kis ajándék a barátomnak, Selena Gomeznek.”


Fotó: Instagram/BangBang

Nem Selena az egyetlen sztár, akinek tetoválását BangBang készítette el, ugyanis például Justin Biebernek, Rihannának és Rita Orának is felvarrt testére egy-egy mintát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek