Starity

Így zajlik a forgatás Marilyn Mansonnal

2014. július 17. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Május végén érkezett a hír, miszerint a sokkrocker csatlakozik a Kemény motorosok stábjához a befejező évadban, majd nem sokkal később Kurt Cobain özvegye, Courtney Love is szerepet vállalt néhány epizód erejéig.

hirdetés
Így zajlik a forgatás Marilyn Mansonnal

Marilyn Manson után Courtney Love is csatlakozott nemrégiben az FX csatorna Kemény motorosok című sorozatához a befejező évadban néhány epizód erejéig. A forgatások már meg is kezdődtek, melyről nemrégiben tájékoztatta követőit a sokkrocker közösségi oldalain közzétett képeivel.

„J.T. és R.T. Ez nem egy villásreggeli. Kemény munka eljátszani azt, hogy meg akarod ölni a kedvenc karakteredet” – csiripelte Manson a Twitteren egy képet mellékelve, melyen sorozatbeli kollégájával, Charlie Hunnammal látható.


Fotó: Twitter/Marilyn Manson

A zenész az Instagramon is tudósította követőit a történet alakulását illetően, ahol a következő sorokat fűzte ugyanahhoz a képhez: „Valaki valaki másnak a r*banca lesz ebben a forgatókönyvben. Ezt magyaráztam. Charlie a hatalom legaljaként csap le rám.”

„Nézz le a versenyre. Szappan. Jax itt. Jax ott. Ez egy ajándék Istentől, hogy nap mint nap gonosztevőt alakíthatok. Sokkal jobb, mintha az ellenkezőjét kellene” – írta később a zenész, aki a szeptemberben visszatérő sorozatban – Ron Tully szerepében – tekinthető majd meg, akárcsak Courtney Love, aki egy Abelre felügyelő óvónőt alakít majd néhány rész erejéig.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek