Starity

Itt a Cannes-ban kitüntetett Mommy első előzetese

2014. július 18. 09:09   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a 25 éves kanadai rendező, Xavier Dolan Cannes-ban bemutatott és díjazott filmjéhez az első trailer.

hirdetés
Itt a Cannes-ban kitüntetett Mommy első előzetese

Xavier Dolan a Megöltem anyámat című önéletrajzi ihletésű alkotással debütált rendezőként 2009-ben, azóta még négy filmet készített el, melyek közül az utolsót, a Mommyt éppen két hónapja mutatták be az idei Cannes-i Filmfesztivál versenyprogramjában. A filmet sokan komoly esélyesnek tartották a fődíjra, az Arany Pálmára, ám végül csupán a zsűri díját vihette el, Jean-Luc Godard munkájával, a Goodbye to Language-dzsel megosztva.

A Mommy középpontjában egy megözvegyült anyának (Anne Dorval) és annak zavarodott, kiszámíthatatlan tinédzserfiának (Antoine-Olivier Pilon) viharos kapcsolata áll, akiknek életét hamarosan felforgatja a szomszédba újonnan érkező titokzatos asszony (Suzanne Clément).

A filmhez most megérkezett az első hivatalos előzetes is, amely hosszabb, mint három perc, és olyan popslágerekkel van aláfestve, mint a OneRepublictól a Counting Stars és Ellie Gouldingtól az Anything Could Happen. A Mommy Kanadában szeptember 19-én kerül majd a mozikba, az Egyesült Államokban viszont egyelőre nincsen forgalmazója.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek