Starity

Dave Grohl nem tartja sokra a tehetségkutató műsorokat

2014. július 18. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Idén ősszel indul hódító útjára a Foo Fighters frontemberének dokumentum sorozata, a Sonic Highways, melynek kapcsán Dave bevallotta: nem tartja sokra a tehetségkutató műsorokat.

hirdetés
Dave Grohl nem tartja sokra a tehetségkutató műsorokat

Dave Grohl az amerikai lemezkiadók működését és üzletpolitikáját, valamint zenekara új lemezének felvételeit bemutató dokumentumsorozata, a Sonic Highways idén ősszel indul hódító útjára az HBO-n. A zenész már számtalan interjút adott a projekt kapcsán, nemrégiben pedig azt is megosztotta a publikummal, miszerint nem tartja sokra a tehetségkutató műsorokat.

„Nem szeretném, ha a gyerekeim azt gondolnák, hogy csak akkor lehet belőlük zenész, ha felállnak egy tehetségkutató műsor színpadára, és egy milliárdos mondja meg nekik, hogy nem jó énekesek. Ne érts félre, de számomra a zene nem erről szól” – nyilatkozta Dave nemrégiben.

A zenész nem először adott hangot az American Idolhoz és a The Voice-hoz hasonló műsorokkal kapcsolatos aggályainak, ugyanis tavaly májusban részletesen is kifejtette ellenérzéseit Facebook-fiókján keresztül. Dave szerint a zenészeknek ne a kritikusok mondják meg, hogy mennyire jók, mert azzal totálisan letörhetik a következő generáció zenészeinek szárnyait, és úgy véli, egy igazi zenésznek se számítógépre, se internetre, se tehetségkutató műsorokra nincs szüksége ahhoz, hogy jó legyen és valami nagyot alkosson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek