Starity

Eiza González megmutatta kifinomult oldalát

2014. július 18. 12:12   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Eiza González lett a Vanidades magazin legújabb címlaplánya, akiről egy csodálatos fotósorozat készült, melyen az érzéki és kifinomult oldalát mutatta meg rajongóinak.

hirdetés
Eiza González megmutatta kifinomult oldalát
Fotó: Instagram

A fiatal színésznő, Eiza González számára a Lola, érase una vez című telenovellában alakított karaktere, Lola hozta meg a sikert, és azóta töretlenül ível felfelé karrierje, hiszen ezt követően számos produkcióban láthattuk szerepelni a Televisa üdvöskéjét.

A mexikói színésznő most a Vanidades magazin legújabb számában szerepel, melynek azt nyilatkozta, hogy jelenleg az Egyesült Államokban él és ott a legújabb projekteken dolgozik.

A fotósorozatot Uriel Santana készítette, mellé pedig egy rövid interjút is rögzítettek. A képeken a Rabok és szeretők (Amores verdaderos) sztárja az eddig nem mutatott érzéki, valamint kifinomult oldalát láthatjuk.

Eiza 2014-ben részt vett az Alkonyattól pirkadatig című sorozatban, és beszélt a jövőbeli terveiről is: „Öt év múlva szeretném, hogy egészséges legyen az én családom is, és szeretnék egy komoly kapcsolatot.”

Eiza gonzález, vanidades

Eiza gonzález, vanidades

Eiza gonzález, vanidades

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek