Starity

Brenda Song akár rákos is lehet

2010. szeptember 03. 20:08   |   Szerző: Nikaaa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ifjú színésznőt már többször is látták korházba járkálni, ám az okát eddig nem mondta meg. Most viszont a People magazin kikérdezte, és Brenda kitálalt.

hirdetés
Brenda Song akár rákos is lehet

People: Brenda, többször is láttunk korházba menni! Mi történt, csak nem vagy beteg?

Branda Song: Nem, nem vagyok beteg, szerencsére! Mindössze szeretném megelőzni a bajt! – mondta a Suite Life sztárja – Nehéz erről beszélni, hiszen az egyik családtagom, az édesanyám majdnem belehalt. Anyukámnak mellrákja volt, de szerencsére még meg tudták menteni az orvosok. Mivel ezt a betegséget örökölni is lehet, ezért nálam is jelentkezhet, akár rosszindulatú is... Ezért többször járok szűrésre, mint általában az emberek, mivel nagyobb a megbetegedés esélye. Sokan kérdezik, hogy mennyire félek, vagy csak egyszerűen sajnálkoznak. Én optimista vagyok, hiszen nem vagyok beteg! Ez a fontos. Igen, ez egy szörnyű dolog, mert sokkal jobban kell vigyáznom az UV-sugárzással, de ezzel nem vagyok egyedül. Viszont – mint mindennek – ennek is van egy jó „tulajdonsága”, a családunk újra összetart, és ez mindennél fontosabb! – zárta.

Láthatjuk, hogy a tehetséges színésznő optimista és erős, de van még egy tanácsa, melyet a People magazin is ajánl mindenkinek: „Lányok! Járjatok el szűrésre! Nem kell félni az orvosoktól, hiszen jobb megelőzni a bajt, mint megélni.” – Fogadjuk meg Brenda tanácsát!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek