Starity

Klippremier: Alexandra Stan – Dance

2014. július 18. 15:03   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű énekesnőnek a mai nap folyamán jelent meg vadonatúj kisfilmje a Dance című dalhoz, amely a közelgő albumán kap helyet.

hirdetés
Klippremier: Alexandra Stan – Dance

A román származású énekesnő, Alexandra Stan mostanában nem pihen, folyamatosan dolgozik. A legutóbbi klipje, a Cherry Pop vegyes érzelmeket táplált a rajongók körében, most azonban Alexandra ismét megörvendeztette a rajongóit, hiszen nemrég jelent meg a legújabb dala, a Dance, amelyhez elkészítette a hivatalos kisfilmet, amely a mai napon látott napvilágot, mindössze pár órája. A Dance című szerzemény az iTuneson július 16-án vált elérhetővé.

Az egyre felkapottabb gyönyörű énekesnőnek ez a harmadik videoklipje a közelgő albumáról, ami a 2011-es sikeres Saxobeats című debütáló albumát követi. Az énekesnő és nem utolsósorban dalszerzőnő ezúttal a kisfilmben a pop- és elektronikus hangzást követi, valamint szaxofon is hallható benne, mely kissé lágy ütemet ad a dalnak.

A Dance egy nagyon rádióbarát dalnak sikerült. A klip hivatalosan ma került fel a népszerű román énekesnő YouTube-csatornájára. A dal producerei Alexandru Cotoi és Erik Lidbom voltak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek