Starity

Britney Spears fizetés nélkül távozott egy étteremből

2014. július 18. 20:08   |   Szerző: Genevieve

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrégiben került napvilágra Britney Alien című dalának Auto-tune nélküli változata, ám a botrány még épp csak, hogy elülni látszik, azonban Brit újabb kellemetlen helyzetben találta magát a minap egy étteremből való távozását követően.

hirdetés
Britney Spears fizetés nélkül távozott egy étteremből

A világhírű énekesnő vasárnap falatozott a Thousand Oaks étteremben, amikor is fizetés nélkül távozott a harminc dollár értékű előétel és saláta elfogyasztása után.

A TMZ hírportál értesülései szerint, nem sokkal az incidens után kiderült, hogy az énekesnő nem szándékosan hagyta ott a pincérnőt fizetés nélkül, ugyanis elmondása szerint azt hitte, hogy a testőre rendezte a számlát, az őr pedig abban a tudatban követte árnyékként az énekesnőt, hogy Britney állta a cechet.

Miután az énekesnő rájött a tévedésre, természetesen rendezte a harminc dolláros számlát, emellett pedig száz dollárnyi borravalót adott a pincérnőnek engesztelésképp a kellemetlenségekért, aki valószínűleg így már nem bánja annyira, hogy félreértés történt Britney és a testőre között.


Fotó: TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek