Starity

Véget ér a Sam és Cat!

2014. július 19. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alig élt meg egy évadot Ariana Grande és Jennette McCurdy sorozata, a Sam & Cat, melyet a napokban elkaszált a Nickelodeon.

hirdetés
Véget ér a Sam és Cat!

A főszerepeket játszó két színésznő, Ariana Grande és Jennette McCurdy tavaly kapta meg első közös műsorát a Nickelodeon jóvoltából, a Sam & Catet, mely a V, mint Viktóriából ismert Cat Valentine és az iCarlys Sam Puckett életét követte. A sorozat ugyan közkedveltnek bizonyult, a csatorna bejelentette: a műsort nem rendelik be második évadra.

Annak ellenére, hogy a két karakter népszerűségnek örvendett a nézők köreiben, köztudott, hogy az utóbbi hónapokban Ariana és Jennette kapcsolata nem volt a legjobb, miután a Samet alakító színésznő nemrégiben érdekes üzenetet tett közzé a TwitLongeren keresztül utalva arra, hogy ideje, hogy elengedje a barátnőjét, így aligha meglepő, hogy közös munkásságuknak is befellegzett.

Ariana egy szívhez szóló levélben mondott köszönetet a rajongóknak a támogatásért és a Nickelodeonnak azért, hogy a csatorna valóra váltotta az álmait. A színésznő jelenleg énekesnői karrierjére fókuszál, míg egykori kolléganője, Jennette legújabb filmjét forgatja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek