Starity

Britney Spears készen áll egy újabb kisbabára

2014. július 20. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Britney és David Lucado több mint egy éve alkotnak egy párt, és a korábbi pletykákkal ellentétben boldogabbak, mint valaha, mi több: családjuk bővítésén fáradoznak!

hirdetés
Britney Spears készen áll egy újabb kisbabára

A nyár folyamán felröppent a pletyka, miszerint nincs minden rendben Britney és David között, ám szó sincs ilyesmiről, ugyanis a pár boldogabb, mint valaha! Egy, az énekesnőhöz közel álló barát a Radar Online-nak elárulta: a szerelmesek immár a családbővítésen gondolkodnak, mivel minden vágyuk az, hogy a nyolcéves Sean Preston és a hétéves Jayden James egy kishúggal gazdagodjon.

„Britney már alig várja, hogy véget érjen a vegasi show, mivel szeretne végre családot alapítani Daviddel. Elmondása szerint a fellépéssorozat végeztével olyan hamar teherbe akar esni, amilyen hamar csak lehetséges. David állandóan vele van Vegasban és olyan összeszokottak már, mint egy idős házaspár. David nagyon jó Brit gyerekeihez, igazán illik rá az apaszerep” – nyilatkozta a barát.

Britney már év elején is pedzegette, hogy nagyon szeretne fiai mellett még egy kislányt is a magáénak tudni, mely vágyáról az InStyle magazin januári számában nyilatkozott:

„Nagyon szeretnék egy kislányt. Úgy gondolom, olyan lenne, mint egy mini Britney. Azt hiszem, őrületes lenne. Többé nem érezném magányosnak magam. Még egy lenne belőlem, aki teljesen olyan, mint én.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek