Starity

Ian Somerhalder Nikki Reeddel randizik?

2014. július 21. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Vámpírnaplók sztárját több alkalommal is lencsevégre kapták Nikki Reed társaságában, így joggal feltételezhető, hogy esetleg egy új románc van kialakulóban...

hirdetés
Ian Somerhalder Nikki Reeddel randizik?

Nikkit és Iant a napokban több ízben is lencsevégre kapták a paparazzók, nem sok kétséget hagyva afelől, miszerint a két híresség egy párt alkot, akiket elsőként július 19-én egy közös futás alkalmával fotózták le együtt Los Angelesben, majd másnap édes kettesben vásárolgattak a Farmer’s Marketban.

Míg Ian és Nina egy párt alkotott, gyakran jártak össze a Reed-McDonald házaspárral, ám ahogyan Nikki házasságának befellegzett, úgy a Vámpírnaplók sztárjainak kapcsolata is zátonyra futott. A jelek szerint Ian és Nikki egymás mellett talált vigaszra oly sok viszontagság után, és a képeken tisztán kivehető a köztük lévő belsőséges viszony, hiszen a Damon Salvatorét alakító színész előszeretettel ölelgette és puszilgatta Nikkit a közös program alkalmával. Csekkoljátok ti is a képeket!






Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek