Starity

Ismét Magyarországra látogat a Sabaton

2014. július 21. 22:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövőre ismét támad a Sabaton Budapesten, ugyanis a svéd srácok jövőre a Delain és a Battle Beast társaságában térnek vissza.

hirdetés
Ismét Magyarországra látogat a Sabaton

Alig egy hét telt el azóta, hogy a Sabaton koncertet adott Magyarországon, a srácok még aznap bejelentették visszatérésüket. A svéd powermetalosok idén dobták piacra Heroes névre keresztelt lemezüket, melynek szerzeményeiben idén már a magyar közönség is gyönyörködhetett a Rockmaraton Fesztiválon.

A zenekar jövőre ismét tiszteletét teszi Magyarországon a holland Delain és a finn Battle Beast zenekarok társaságában, akikkel még idén turnéra indulnak. A Delain is idén jelentkezett új koronggal, amely a The Human Contradictions címet kapta, a Battle Beast pedig a tavaly megjelent Battle Beast című lemezzel fogja megörvendeztetni a hazai rajongókat. A fellépésre január 25-én kerül majd sor a budapesti Petőfi Csarnokban, ahol az azt megelőző napon az Epica és a Dragonforce fogja lázba hozni a nagyérdeműt. Le ne maradjatok!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek