Starity

Nicole Richie: „Számolnod kell a szavaid következményeivel!”

2014. július 21. 22:10   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nicole Richie úgy véli, hogy számolnunk kell tetteink és szavaink következményeivel, ugyanis azok határoznak meg minket.

hirdetés
Nicole Richie: „Számolnod kell a szavaid következményeivel!”

„Amikor fiatal voltam, menő akartam lenni, de ez a tetoválás olyan kínos. Kétségbeejtő” - panaszkodott a kétgyermekes családanya az E! News riporterének visszaemlékezve tinédzserkori botlására, melynek következtében a szűz feliratot varatta jobb csuklójára.

A 32 éves Nicole már jó ideje azt fontolgatja, hogy eltávolíttatja a tetoválást vagy másik motívumot varrat fölé, hogy eltakarja, annyira szégyelli. „Kipróbáltam néhány szójátékot. Például egyszerűen mellétetováltatok egy A és egy I betűt, így a szűz feliratból Virginia lenne, azt viszont senki nem hinné el nekem, hogy onnan származok. Olyan szívás ez az egész.”

Nicole azonban nemcsak a tetoválásával kapcsolatos aggályait osztotta meg az E! News riporterével, hanem azt is, miszerint nem árt odafigyelni, mi kerül fel rólunk a világhálóra. „Bármi kerül is ki a Twitterre vagy úgy általában az internetre, onnantól kezdve számolnod kell a szavaid következményeivel és óvatosnak kell lenned velük, mert nem lehet őket visszavonni.”

Mrs. Madden jelenleg a VH1-on futó új reality sorozatát, a Candidly Nicole-t népszerűsíti, ám azt előre leszögezte, hogy gyerekeit – a hatéves Harlowt és az ötéves Sparrowt – nem engedi a kamerák kereszttüzébe. „Nem szeretik, ha képeket küldök róluk a nagyszüleiknek. Mit gondolsz, mit szólnának, ha emberek milliói számára tenném elérhetővé azokat?”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek