Starity

Miley Cyrus halálhírét keltették

2014. július 23. 09:09   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Facebookon keresztül terjesztették az énekesnő halálhírét, a rajongói nem kis ijedtségére.

hirdetés
Miley Cyrus halálhírét keltették

Úgy tűnik, mostanság divatot űznek abból, hogy egy-egy híresség halálhírét terjesztik. Nemrég Demi Lovatóval játszották el ugyanezt plusz lájkok érdekében, de tavaly Bud Spencer és Abbie Cornish is megjárta már a tréfás kedvű internetezőkkel. Most a legújabb „kiszemeltjük” Miley Cyrus lett.

„Az amerikai énekesnőt, Miley Cyrust holtan találták Los Angeles-i otthonában, 2014. július 21-én. Halálát túladagolás okozta" – hangzott a hamis jelentés főcímében. A rövid üzenetet a Facebookon keresztül terjesztették, és aki ráklikkelt a cikkre, kéretlen leveleket kapott, a hoax kitalálói pedig ezzel pénzt kerestek.

A vadóc énekesnő rajongói persze nagyon aggódtak Cyrusért, amit fokozott több RIP Miley Cyrus nevű Facebook-oldal is, végül 22-én az énekesnő szóvivője megerősítette, hogy Miley remekül van, majd hozzáfűzte; nem kell mindent elhinnünk, amit az interneten látunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek