Starity

Férjhez ment Naya Rivera

2014. július 23. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legnagyobb titokban fogadott örök hűséget régi barátjának a Glee sztárja a hétvége folyamán.

hirdetés
Férjhez ment Naya Rivera
Fotó: Fox

Naya Rivera 2013 februárjában kezdett randizni Big Seannal, aki még ez év októberében feltette számára a nagy kérdést. A pár izgatottan készült és tervezgette a nagy napot egészen idén áprilisig, amikor is attól volt hangos a sajtó, hogy felbontották jegyességüket és néhány kisebb botrány is kerekedett körülöttük.

Az esküvő lefújása után a 27 éves színész-énekesnő egyáltalán nem volt hajlandó magánéletéről beszélni, így közeli ismerősei, barátai és családja kivételével senki sem tudott arról, hogy időközben ismét rátalált a szerelem egy régi barátja, a színészként tevékenykedő Ryan Dorsey személyében.

Naya és Ryan négy évvel ezelőtt találkozott először Los Angelesben és hamar barátok lettek, azonban miután áprilisban Sean kikerült a képből, hamar mélyebbé vált kapcsolatuk, méghozzá olyannyira, hogy a hétvége folyamán össze is házasodtak.

Július 19-én a mexikói Cabo San Lucasban álltak oltár elé, hogy kimondják a boldogító igent legközelebbi családtagjaik társaságában. A hírt a mai napon osztotta meg a páros a People-lel egy hivatalos közlemény formájában és néhány exkluzív fotó társaságában.

„Igazán boldognak érezzük magunkat, hogy férj és feleség lehetünk. Ez a különleges nap sorsszerű volt és mindent magába foglalt, amit valaha is kérhetünk. Az igaz szerelem mindig győz” – osztották meg a lappal.

Naya menyasszonyi ruháját Monique Lhuillier tervezte, csokra százszorszépből és fátyolvirágból állt, míg Ryan öltönye a Dolce & Gabbanától származott, gyűrűjüket pedig Neil Lane-nek köszönhetik.

Fotók: Dino Gomez

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek