Starity

Bréking! Kirúgták Győzikét az Édes Életből

2014. július 23. 20:08   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Botrányba fulladt az Édes Élet forgatása: a TV2 közleménye szerint Győzike megrángatott és szidalmazott egy stábtagot, ezért tovább nem is kívánnak vele dolgozni.

hirdetés
Bréking! Kirúgták Győzikét az Édes Életből
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

Győzikével nem először gyűlik meg a baja a csatornának. Korábban már felröppentek olyan pletykák, hogy a showmannak kitették a szűrét, azonban a nézettség miatt előbb vagy utóbb, de visszakerült az adásba. Egészen mostanáig, ugyanis most olyan dolog történt, amit a TV2 már nem tud tűrni. A találgatásokat megelőzve az anyacsatorna egy közleményt is kiadott az üggyel kapcsolatban.

2014. július 23-án, az Édes Élet forgatásán Gáspár Győző megrángatta és durván szidalmazta a műsor stábjának egyik hölgy tagját. Kollégánkat csak a helyszínen tartózkodó férfi munkatársak beavatkozása óvta meg a további bántalmazástól. A TV2 Csoport kiáll munkatársai mellett, és határozottan elítéli az erőszak minden formáját, legyen az verbális vagy fizikai. Éppen ezért a történtek miatt, azonnali hatállyal beszüntetjük a közös munkát Gáspár Győzővel – áll a hivatalos szövegben.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek