Starity

2017-ben visszatér Jack Sparrow kapitány

2014. július 23. 21:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Néhány hamis kezdés és csúszás után a Walt Disney Studios hivatalosan is megerősítette, hogy a Pirates of the Caribbean 5 2017. július 7-én jelenik meg a mozikban.

hirdetés
2017-ben visszatér Jack Sparrow kapitány

A Johnny Depp-vezette sikersorozatnak olyan filmekkel kell majd felvennie a harcot a közönség kegyeiért, mint a 2017. július 14-én megjelenő Fantasztikus Négyes 2 és a június 30-án debütáló Gru 3. Joachim Ronning és Espen Sandberg rendezi Sparrow kapitány legújabb kalandját.

A Disney nagy durranásokra készül az elkövetkező években, hiszen múlt pénteken jelentették be, hogy öt új, egyelőre cím nélküli Marvel-filmmel készülnek – az utolsó darab 2019-ben érkezik majd.

A Karib-tenger kalózai: A halott nem beszél eredetileg 2015 nyarán jelent volna meg a mozikban, de forgatókönyv- és büdzséproblémák miatt csúszott el a forgatás. A Kalóz-filmek eddig 3,7 billió dollárt hoztak a készítőknek, és szupersztárt faragtak Deppből, így nem meglepő, hogy a stúdió még egyszer vízre akarja bocsátani a Fekete Gyöngyöt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek