Starity

Bevallotta, hogy szexelt a feljebb jutásért Lana Del Rey

2014. július 23. 23:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lana Del Reyt ismét őszinteségi rohamában kapta el egy riporter: az énekesnő a Complex magazinnak adott interjújában elárulta, hogy sok, a zeneiparban dolgozó férfival feküdt le.

hirdetés
Bevallotta, hogy szexelt a feljebb jutásért Lana Del Rey

A 29 éves Lana nem tett lakatot a szájára, amikor az új daláról, a F*cked My Way Up To The Topról kérdezték és elismerte, hogy a szöveg a valóságon alapul – csak éppen a szex után a férfiak nem teljesítették azt, amit megígértek neki.

„Tudod, sok férfival lefeküdtem a zeneiparban, de egyikük sem segített nekem abban, hogy lemezszerződéshez juthassak, ami idegesítő”nyilatkozta a Compley magazin riporterének nemrégiben.

Lana korábban a zenész Barrie-James O'Neillel jegyezte el magát és a pletykák szerint randevúzott Marilyn Mansonnel, a rapper A$AP Rockyval és a Guns 'N Roses frontemberével, Axl Rose-zal is.

„Szeretem a testi szerelmet. Hogyan mondhatnám ezt bárkinek anélkül, hogy túl nagy bajba kerülnék? Szenvedélyes szerelmet akarok. Számomra, ha nincs benne testiség, akkor nem érdekel... Két érzelemhez kapcsolódok: az erőszakhoz és gyengédséghez. Tetszik az ultra szó elegáns hangzása és az a kegyetlenség, ahogyan az ultra és az erőszak együtt hangzik. Tetszik, hogy két külön világ együtt élhet”árulta el új albumának, az Ultraviolence-nek történetét Lana.

Az énekesnő a híresztelések szerint jelenleg a Vogue fotósával, Francesco Carrozzinival randevúzik, akivel a hónap elején együtt látták Olaszországban egy romantikus kiruccanáson.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek