Starity

Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

2014. július 24. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lássuk, milyen képekkel árasztották el az internetet a múlt héten a sztárok!

hirdetés
Az elmúlt hét legnépszerűbb celebfotói

Ashley Bensonnak új kutyusa van

A Pretty Little Liars sztárja nemrégiben egy újabb apró négylábú gazdija lett, aki a Walter Gene nevet kapta, fajtája szerint pedig egy brüsszeli giffon. Ashley folyamatosan posztolja ennivaló kutyusáról a fotókat közösségi profiljaira, köztük az alább láthatót is.

Fotó: Instagram

Vanessa Hudgens szárnyat növesztett

Az újonnan vállig érő ombre-frizurával nyomuló színésznő a múlt héten New Yorkban járt és az utcán sétálva botlott bele egy szárnyakat ábrázoló graffitibe, ami mellett nem tudott elmenni anélkül, hogy ne készített volna egy fotót.

Fotó: Instagram

Ian Somerhalder cicájával pózolt

Köztudott a sármos színészről, hogy hatalmas állatbarát és nem egy négylábút fogadott már magához. Egyik házi kedvence pedig a Moke névre hallgató vörös cicus, akit július 18-án reggel vitt állatorvoshoz, még azelőtt, hogy a Vámpírnaplók hatodik évadának első forgatási napjára ment volna.

Fotó: Instagram

Kat Dennings bolondozott

„Rémálom a glam utcán” – fűzte hozzá az Instagramra feltöltött fotójához a színésznő, aki Gregory Russell-lel és Lauren Andersennel pózolt, a végeredmény pedig kissé ijesztőre sikeredett.

Demi Lovato szülővárosában koncertezett

Az énekesnő a múlt héten Dallasban léphetett fel, ami miatt rendkívül izgatott volt, a backstage-ben pedig koncertje előtt néhány Pop-Tartsnak öltözött emberrel is pózolt.

Fotó: Instagram

Lea Michele nyaral

A Glee sztárja Olaszországba utazott a múlt héten és amellett, hogy részt vett a Giffoni Filmfesztiválon, egy kis pihenésre jutott ideje és természetesen sok-sok fotót is készített, melyeket örömmel posztolt az Instagramra.

Fotó: Instagram

Kaley Cuoco kutyájával pancsolt

Az Agymenők sztárja is jól megérdemelt pihenését töltötte az elmúlt héten, amely során egy medencében is megmártózott, imádott kutyusa társaságában.

Fotó: Instagram

Beyoncé családjával turnézik

Az énekesnő és férje jelenleg On The Run nevezetű turnéjuk keretein belül rójják az amerikai utakat, a koncertsorozatra pedig természetesen kislányukat, Blue Ivyt is magukkal viszik, aki rendkívül élvezi a backstage-et.

Fotó: Instagram

Olivia Wilde kisfiával sétált

„Rock and roll, baby” – fűzte hozzá a színésznő ahhoz az ennivaló fotóhoz, amit Facebook- és Instagram-oldalára is feltöltött magáról és kisfiáról, Otis Alexander Sudeikisről.

Fotó: Instagram

Gisele Bündchen is nyaral

A topmodell is jól megérdemelt vakációját töltötte a múlt héten és nem mellesleg július 20-án ünnepelte 34 születésnapját is.

Fotó: Instagram

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek