Starity

Ősszel érkezik Hilary Duff legújabb albuma

2014. július 24. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő néhány órája tette közzé legújabb, Chasing The Sun címre keresztelt szerzeményének instrumentális változatát.

hirdetés
Ősszel érkezik Hilary Duff legújabb albuma

Hilary Duff végre készen áll a zeneiparba való visszatérésre, melyet mi sem bizonyít jobban a ténynél, hogy lemezszerződést kötött az RCA Recordsszal. Az énekes-színésznő alig néhány órával korábban tette közzé YouTube-csatornáján keresztül legújabb, Chasing The Sun címre keresztelt szerzeményének instrumentális változatát, mely soron következő nagylemezének első előhírnöke.

„Nem is lehetnék izgatottabb most, hogy csatlakoztam az RCA családhoz. Szeretem az ottani csapatomat, és mázlistának érzem magam, amiért ez az oly sok tehetséget foglalkoztató cég a szárnyai alá vett. Már kész elképzelésekkel érkeztem hozzájuk, amelyek az új albummal kapcsolatos szívügyeim, olyasmik, amikre igazán büszke vagyok. A Chasing The Sun egy kis betekintés az új albumba. Nagyon keményen dolgoztam” – nyilatkozta Hilary az albummal kapcsolatban a Billboard magazinnak.

Az énekesnő legutóbb 2007-ben adott ki stúdióalbumot, így nem hiába nagy az érdeklődés az új lemezzel kapcsolatban, melynek megjelenése őszre várható. „Tartottam egy nagyobb szünetet a zenei karrieremben, és ez elegendő erőt adott ahhoz, hogy az új lépéseket óvatosabban válasszam meg, és most igazán büszke vagyok az új albumra, melyet készítettem. A Chasing The Sun egy napos, vidám nyári dal, remélem, hogy majd segít az embereknek abban, hogy gondtalannak érezzék magukat!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek