Starity

Nikki Sixx és felesége babát szeretnének

2014. július 24. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legendás Mötley Crüe basszusgitárosa, Nikki Sixx márciusban vette feleségül kedvesét, Courtney Binghamet, akivel máris a gyerekvállaláson gondolkodnak.

hirdetés
Nikki Sixx és felesége babát szeretnének

Courtney nemrégiben a Radar Online riporterével osztotta meg, miszerint szeretné, ha mihamarabb gyermekáldásban lehetne részük férjével, Nikki Sixxszel. A 28 éves modell azonban elárulta, hogy mielőtt belevágnának a babaprojektbe, szeretnék megvárni, hogy véget érjen a zenekar utolsó turnéja.

„Valami nagyon jó közeledik valami másnak a befejeztével, de az új dolgok máris körbevesznek minket. Amikor a turné véget ér, eljön az ideje, hogy legyen egy saját kis rockerünk. Olyan izgatott vagyok, hogy nekem is lesz majd egy kisbabám életem szerelmétől” – nyilatkozta Courtney.

A 28 éves modell és az 55 éves zenész több, mint három együtt töltött év után mondta ki egymásnak a boldogító igent, és házasságuk igen boldognak bizonyul, ahogyan arról Courtney megerősítette az őt faggató riportert.

„Házasként az élet olyan, mint amilyennek megálmodtam. Amikor felébredek, még mindig megcsípem magam, amikor meglátom a férjem, hogy nem egy álom-e az egész. Olyankor Nikki csodaszép virágokkal lep meg, és hálából ki is mutatja, hogy bárkiből válhat úriember. Szó szerint az álmomat élem meg.”

A zenésznek korábbi házasságaiból már született négy gyereke, ám úgy érzi, sosem késő apának lenni. A Mötley Crüe jelenleg Alice Cooperrel turnézik Amerika-szerte, mely fellépéssorozat november 22-én Spokane-ben ér majd véget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek