Starity

Ketaminfüggőséggel kezelték a Bring Me The Horizon frontemberét

2014. július 24. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Bring Me The Horizon frontembere, Oli Sykes az Alternative Press Music Awardson vallotta be, hogy súlyos ketaminfüggő volt korábban.

hirdetés
Ketaminfüggőséggel kezelték a Bring Me The Horizon frontemberét

Július 21-én került megrendezésre az első Alternative Press Music Awards, melynek keretein belül a Bring Me The Horizon hozhatta el az év albumáért és a legjobb nemzetközi együttesnek járó díjat. Az este egyik legdöbbenetesebb pontjához érkezett el, amikor a csapat frontembere, Oli Sykes bevallotta: súlyos ketaminfüggőséggel kezelték néhány hónappal korábban.

„Szeretnék mondani valamit, melyről nem gondoltam, hogy éppen itt beszélek majd. Mielőtt megírtuk a Sempiternal albumot, egy kib*szott drogfüggő voltam. Ketaminfüggő voltam, évekig függtem tőle és szétb*sztam vele a fejem.

A zenekarom ki akart nyírni, akárcsak a szüleim és a kib*szott bátyám. Mindenki ki akart nyírni, mindenki a pokolban akart tudni engem, de nem sikerült nekik. Mellém álltak végül és áttámogattak ezen a sz*ron és erről az időszakról írtuk a Sempiternalt.

K*rvára nem tudja senki, de egy hónapra bevonultam egy elvonókúrára, és a kib*szott zenekar, a családom és ti, srácok – miközben k*rvára nem volt fogalmatok sem arról, hogy rehabon vagyok – rengeteg levelet, SMS-t és e-mailt küldtetek nekem.

Amikor kijöttem az elvonóról, már nem akartam tovább üvölteni, sokkal inkább énekelni vágytam a háztetőkről. És ez az, amit meg szeretnék köszönni. Nagyon szépen köszönöm!”

A Bring Me The Horizon Sempiternal címre keresztelt albuma egyébként olyan előadóktól happolta el a legjobb albumnak járó díjat, mint A Day To Remember, az Avenged Sevenfold, a Black Veil Brides, a Fall Out Boy, a Paramore, a Touche Amore, a twenty one pilots és a The Wonder Years.

A csapat szeptemberben a Chiodos és A Day To Remember társaságában indul Parks & Devastation névre keresztelt turnéjára, melynek során az egész Egyesült Államokat bebarangolják a srácok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek