Starity

Itt a Hangya első és a Bosszúállók két újabb posztere

2014. július 24. 14:02   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Marvel stúdió bemutatta az első hivatalos posztert a jövőre bemutatásra kerülő Hangyához.

hirdetés
Itt a Hangya első és a Bosszúállók két újabb posztere

2015. július 17-én kerül a mozikba a Hangyaember-mozifilm, mely első hivatalos plakátját ma leleplezték le az Entertainment Weekly jóvoltából: a hangyajelmez mellett a film főszereplői, Paul Rudd (Scott Lang) és Michael Douglas (Hank Pym) is feltűnnek.

Két Bosszúállók: Ultron korá-s koncepciós plakátot is bemutattak, amiket kifejezetten az idei San Diegó-i Comic-Con kedvéért készítettek el – Vasember és Scarlet Witch (Wanda Maximoff – Elizabeth Olsen) láthatóak rajta, amint Ultron robothadseregével harcolnak.

Ha mindez még nem lenne elég, az eredetileg öt névtelen premierhez egy újabb csapódott: június 23-án a stúdió megerősítette, hogy 2018. május 4-én újabb Marvel-film kerül a mozikba – a Madagaszkár negyedik részével egy időben.

Állítólag egy Doctor Strange-, egy Fekete párduc-, egy szóló Hulk- és egy Fekete Özvegy-filmre is számíthatunk. Kevin Feige továbbá elárulta, azt tervezik, hogy évente egy folytatást és egy eredeti projektet készítenek el.



Fotó: Marvel Studios

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek