Starity

Alyssa Milano már sejtette, hogy kislánya lesz

2014. július 24. 22:10   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Alyssa a reggeli rosszulléteket követve állapította meg, hogy kislányt hord a szíve alatt, hiszen a színésznő olyan tüneteket mutat, amik fiánál nem voltak jelen.

hirdetés
Alyssa Milano már sejtette, hogy kislánya lesz

Az exboszi, Alyssa Milano már második gyerekével várandós, ám még az orvosi vizsgálatok előtt tudta, hogy kislányt hord a szíve alatt, a színésznő ugyanis olyan tüneteket észlel, melyek fiánál nem voltak jelen, így az orvos csak megerősítette elméletét nemrégiben.

Alyssa az augusztus/szeptemberi Fit Pregnancy magazinnak adott interjút, amiben elmondta, hogy amikor fiával várandós volt, reggelente nem voltak rosszullétei: „Minden reggel rosszul érzem magam, amikor kikelek az ágyból. Milóval ezek a rosszullétek nem voltak, innen tudtam, hogy lányom lesz.”

A színésznő szerint a női test nem azért lett megalkotva, hogy bikiniben jól nézzen ki, hanem azért, hogy a nők nemzeni tudják a következő generációt, és, hogyha egy nő a terhessége alatt felszed pár kilót, még nem dől össze a világ, szerinte ez teljesen normális minden nőnél ebben a szakaszban.

Alyssa, aki már a negyedik X-ben van, nem bánta meg, hogy ennyit várt a családalapítással, hiszen már mindent megtett, amit akart: „Őszintén, nem bánom, hogy ilyen sokáig vártam az anyasággal.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek