Starity

Nina Dobrev: „Félelmetes vígjátékban szerepelni”

2014. július 24. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Nylon magazinnak állt modellt és adott interjút a színésznő, aki elárulta, hogy hatalmas nyomást érez, ha vígjátékokra kerül sor.

hirdetés
Nina Dobrev: „Félelmetes vígjátékban szerepelni”
Fotó: Silja Magg/Nylon

Nina Dobrev számára egyértelműen a The CW nagysikerű misztikus sorozata, a Vámpírnaplók hozta meg az abszolút sikert és ismertséget, azonban amikor éppenséggel nem a kamerák előtt feni a fogát emberekre, akkor különböző szerepekre és projektekre vadászik.

Így esett meg az, hogy szerepet kapott a Let's Be Cops című akcióvígjátékban, melyet szeptember 4-től kezdenek vetíteni a magyar mozik Kamuzsaruk címmel, valamint megkaparintotta Vicki szerepét a The Final Girls című horror-vígjátékban is, melynek már utómunkálatai zajlanak és a tervek szerint jövőre a nagyközönség is megtekintheti.

A 25 éves színésznő tehát folyamatosan újabbnál újabb vizekre evez, többek között pedig ennek kapcsán kereste fel a Nylon magazin és készített vele interjút és mellé egy fotósorozatot is az augusztusi számhoz, mely július 30-án kerül az újságárusokhoz.

„Félelmetes. Bele tudom élni magam egy érzelmes jelenetbe és elkezdeni sírni, de nyomás alatt vagyok, amikor tudom, hogy viccesnek kell lennem. Mindenképpen gátlásoktól mentesnek és rettenthetetlennek kell lenned” – válaszolta arra a kérdésre, hogy milyen érzés vígjátékban szerepelni.

„Az emberek úgy érzik, hogy ismernek, amikor a nappalijukban látnak minden héten, öt éven keresztül. De én mindig kényelmetlenül érzem magam, amikor az emberek többet tudnak rólam, mint én róluk” – árulta el Nina.

„Nem voltam lányos lány gyerekkoromban. Tetszett és követtem a divatot, de nem értettem annyira hozzá. Nem voltak mindig a legjobbak az outfitjeim. Egy ideig valójában a The Salvation Armyból vásároltunk [Egy keresztény felekezeti egyház és nemzetközi jótékonysági szervezet – a szerk.] – osztotta meg öltözködésével kapcsolatban.

Vörös szőnyeges megjelenéseiről és Hollywood csillogó világáról így nyilatkozott: „Nem érzem valóságosnak, mert nem abban a világban élek. Amikor elmegyek ezekre az eseményekre, kifejezetten ezek miatt vagyok a városban, aztán még aznap este eljövök onnan. Talán egyetlen egyszer maradtam ott after partin. Még mindig úgy érzem, hogy egy rajongó vagyok egy bizonyos értelemben. Sok ember nagyon cinikus és megcsömörlött, de én még nem tartok ott.”

Fotók: Silja Magg

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek