Starity

Klippremier: Tarja - Neverlight

2014. július 25. 10:10   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap debütált Tarja legújabb élőfelvételes klipje, amelyet az egyik oroszországi fellépésén rögzítettek.

hirdetés
Klippremier: Tarja - Neverlight

A Witch-Hunt után egy újabb élőfelvételes kisfilmet jelentetett meg a metálzene koronázatlan királynője, Tarja Turunen. A Nightwish exénekesnője ezúttal a Neverlight című dalhoz forgatott kisfilmet, az egyik oroszországi fellépése során.

Tarja bizony nem vesztegeti idejét, hiszen a tavaly augusztusban debütált eddigi legsikeresebb albumával, a Colours In The Darkkal járja Európát, mellyel jövő héten Magyarországon is színpadra lép a FeZen Fesztivál keretein belül. Emellett júniusban jelent meg a Mike Terranával közösen folytatott projektje, a Beauty & The Beat névre keresztelt klasszikus DVD és CD, illetve július elején dobta piacra különleges lemezét, a Left In The Darkot, amely néhány dal áthangszerelt változatát tartalmazza a már korábban említett Colours In The Darkról.

Tarja azt is bejelentette, hogy 2016-ban érkezik legújabb lemeze és nincs kizárva egy újabb duett sem Sharon den Adellel, a Within Temptation énekesnőjével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek