Starity

Hamarosan új klippel jelentkezik az Amaranthe

2014. július 25. 12:12   |   Szerző: kicsikoki

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban fejezte be új albumát a zenekar, aminek első videoklipje hamarosan megérkezik.

hirdetés
Hamarosan új klippel jelentkezik az Amaranthe

Az Elize Ryd- és Jake E-vezette Amaranthe még várhatóan idén kiadja harmadik albumát, amin az elmúlt hónapokban dolgoztak. Előző lemezük, a The Nexus 2013-ban debütált, és olyan zenekarokkal indultak turnéra, mint a Kamelot és a Smash Into Pieces, idén ősszel pedig a holland Within Temptation előzenekaraként járják majd Amerikát.

A zenekar a hivatalos Facebook-oldalán néhány másodperces videókban mutatott részleteket az album munkálataiból, aminek stúdiózását két hét alatt fejezték be Dániában. Ezt követte a Patric Ullaeusszal való fotózás, és amint az nemrég kiderült, a következő Amaranthe-klip munkálatai is hamarosan befejeződnek.

Patric Ullaeus több közösségi oldalán is beszámolt az együttessel való közös munkálatokról, legutóbbi posztját ezzel az üzenettel és képpel publikálta: „A tegnapi forgatás az Amaranthével egyszerűen csodálatos volt! Köszönöm mindenkinek, aki lehetővé tette ezt.”

Fotó: Facebook/Patric Ullaeus

A szintén svéd származású rendező és fényképész nem első alkalommal dolgozik együtt a zenekarral, előző két albumukról az Amaranthine, a The Nexus, az Invincible és a Hunger című dalok kisfilmjei is az ő nevéhez fűződnek. Patric továbbá olyan zenekarokkal dolgozott együtt korábban, mint az In Flames, a Within Temptation, az Arch Enemy, és az egykori Nightwish-énekesnő, Anette Olzon is neki köszönheti első videoklipjét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek