Starity

Chris Slade megbánta, hogy kilépett az AC/DC-ből

2014. július 25. 16:04   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Chris Slade mindössze öt évet töltött a legendás zenekarban, mielőtt távozására sor került volna, ám nemrégiben bevallotta: élete nagy hibájának tartja azt a lépését.

hirdetés
Chris Slade megbánta, hogy kilépett az AC/DC-ből

Chris Slade 1994-ben távozott az ausztrál csapat cinjei mögül, amikor is hívást kapott a jelenleg betegállományban lévő Malcolm Youngtól, miszerint a csapat szeretné kipróbálni Phil Rudd dobost.

„Két hónapon keresztül a demók felvételével foglalkoztunk Londonban, amikor Malcolm egyik nap felhívott és azt mondta, szeretnék kipróbálni Philt. Én meg annyit mondtam, hogy ha ki akarnak tenni a bandából, akkor már itt sem vagyok. Malcolm csak annyit mondott, hogy szeretnének engem megtartani, és még azt sem tudják, hogyan játszik Phil. 'Ez most már a ti problémátok' – feleltem és leléptem” – emlékezett vissza a zenész a zenekarral való szakítására, melyet elmondása szerint a mai napig sajnál.

„Ez volt az ára az ostobaságomnak. [...] Túl büszkék voltak ahhoz, hogy visszajöjjenek” – árulta el meglátását a zenész, aki az AC/DC-ből való kiválását követően többek között Tom Jones, a Uriah Heep és Manfred Mann zenekara, az Earth Band mellett is dobolt az évek során.

Chris jelenleg a Chris Slade Steel Circle névre keresztelt AC/DC tribute zenekarban játszik, míg az AC/DC nemrégiben készítette el soron következő nagylemezét, mely rövidesen az üzletek polcaira kerül majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek