Starity

Disney-csillaggal randizik Mark Salling

2014. július 25. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Glee sztárja és Az eb és a webből ismert Denyse Tontz hivatalosan is egy párt alkotnak.

hirdetés
Disney-csillaggal randizik Mark Salling
Fotó: Mike Miller

Bár Becca Tobin magánéletében tragédia történt nemrégiben és néhány hónapja Jenna Ushkowitz is szakított Michael Trevinóval, a Glee többi sztárjának háza táján jól alakulnak a dolgok. Először Lea Michele kezdett randizgatni egy volt selyemfiúval, Matthew Paetzcel, majd kiderült, hogy Naya Rivera a múlt hétvége folyamán férjhez ment, most pedig Mark Sallinget is eltalálta kupidó nyila.

A 31 éves színész a Big Time Rushból és számos Disney-sorozatból ismert Denyse Tontz oldalán találta meg a boldogságot, azonban nem kis korkülönbség van köztük, ugyanis a lány mindössze 19 éves. Kapcsolatukat maga Mark erősítette meg az Us Weeklynek néhány napja, ám egy forrás szerint a románc még nagyon friss.

„Denyse tehetséges és gyönyörű kívül-belül. Alig várom, hogy még jobban megismerhessem, és varázslatos dolgokat csináljunk” – árulta el a Glee sztárja az oldalnak.

A névtelen informátor elmondása szerint a fiatalokat Denyse producere mutatta be egymásnak és rögtön beleszerettek egymás zenéjébe, így a közeljövőben egy duett is könnyen megvalósulhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek