Starity

Tom Mison a káromkodások királya

2014. július 26. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Sleepy Hollow színészei részt vettek a Comic-Conon — lássuk, mit tudtunk meg a panelok alatt!

hirdetés
Tom Mison a káromkodások királya

Július 24-én kezdődött meg az idei San Diegó-i Comic-Con, s ahogy tavaly, úgy idén is részt vettek rajta a Sleepy Hollow sztárjai, ezúttal, hogy a szeptemberben induló második évadot népszerűsítsék. A Bátor Új Hősök panelinterjú során kiderült, annak ellenére, hogy a sorozatot többek közt Teen Choice-díjra is jelölték, Tom Misont nem mindig ismerik fel az utcán.

„A paróka és a kosztüm nélkül szinte sosem ismernek fel. Egy bárban iszogattam egyszer Észak-Karolinában, két srác mellettem ülve a Sleepy Hollow-ról beszélgetett, és fel sem tűnt nekik, hogy ott voltam, egészen addig, míg meg nem hallották a botrányos akcentusom, mikor rendeltem egy gint, és suttogva így; »ez ő? szerintem ő, igen ő...« És meghívtak egy ginre.”

Amikor Tom megérkezett Los Angelesbe az első meghallgatásra, állandóan azt hallotta, hogy a színészek, akik szintén a szerepre jelentkeztek, klasszikus képzésekre jártak. „Teljesen be voltam rezelve, mert fogalmam sem volt, az mit jelent. Amikor bementem a meghallgatásra, teljesen ki voltam készülve, azt gondoltam; »basszus, előkelően kell viselkednem.«”


Tom Mison a július 25-ei panel előtt

A sorozat központi témájával kapcsolatban Nicole Beharie elárulta, Abbie hamarosan rájön, miért is ő az egyik próféta, az új sheriff ismeri a lány édesanyját, és sokszor fogjuk látni Benjamin Franklint, aki sosem jött ki Crane-nel valami jól.

“Nagyon érdekes kapcsolat van a Fejnélküli és Katrina között –folytatta Katia Winter. – Mindenki a lovast, ő azonban Abrahamet látja benne. Ez valamelyest egy afféle Szépség és a szörny szituáció. Nyilvánvalóan szereti Katrinát, de érdekes módon fejezi ki. A nézők azt is megtudják majd, Katrina és Ichabod miért szeretik egymást annyira.”

Ám mielőtt ehhez a ponthoz elérkeznénk, Ichabodnak ki kell szabadulnia, hogy visszatérhessen a 21. század vívmányai közé. „Meg fogjátok tudni, hogy látott pár epizódot a Glee-ből. Kétlem, hogy tetszett neki. Ó, várjatok! A Fox csatornáé – akkor imádta!” Továbbá, amikor Abbie-vel ellátogatnak egy bankba, és megtudja, hogyan működnek a hitelkártyák, totál kiakad!


Exkluzív jelenet a második évadból

Megtudtuk Jeremy céljait is – John Noble szerint eddig a bosszú vezérelte, ugyanakkor továbbra is Moloch szolgája, és gonosz, sőt, maga a gonosz megtestesülése. Mindenkiben elülteti majd a kétség magvait, Katrina pedig most, hogy szabad, varázserejét is gyakrabban használhatja.

És mi a helyzet a bakikkal? A hamarosan megjelenő első évados DVD-n egy kétperces bakiparádé is szerepel. „Senki sem káromkodik úgy, mint Tom Mison. Új nyelvet talált fel ezáltal!” – mondja Alex Kurtzman, aki szerint néhány szitokszó a gagreelben is felcsendül majd.

„A nap végén annyira jó visszazökkenni a normál kerékvágásba, levenni a parókát, mert, tudjátok, 35 fokos hőségben nem túl kellemes, szóval olyankor leveszek mindent, kivéve a kabátot, abban alszom!” – fűzte hozzá viccelődve Tom, majd mikor egy rajongója azt javasolta, növessze meg a haját, hevesen tiltakozni kezdett: „Azt nem tehetem, a félhosszú haj borzalmasan áll nekem.”

Mint mindig, ezúttal is felmerült, mi a helyzet Ichabod ósdi, 250 éves ruháival, így felelt, amikor egy rajongó megkérdezte, kölcsönkérheti-e őket: „De nekem kellenek azok a ruhák! Ha emlékeztek... a finálé előtt Crane megismert egy lányt, aki régi ruhákat készít. Szóval most már van számára egy bolt, ahol vásárolhat.”

Mison ígéretett tett a rajongóknak, hogy a jövő évi Comic-Conra is visszatér. Mielőtt szerződtették volna a sorozatra, azt kérték tőle, amerikai akcentussal beszéljen, majd a sajátjával – az amerikait Bryan Cranston Breaking Bad-beli alakítása ihlette, de természetesen pocsékul sikerült. Amikor a rajongók kérlelték, szólaljon meg amerikai akcentussal, csak így felelt: „Ha kitartotok, és kapunk harmadik évadot, megígérem, Heisenbergként térek vissza!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek