Starity

A Teen Wolf az ötödik évadra is visszatér

2014. július 27. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hétvégi Comic-Conon jelentette be hivatalosan a sorozat készítője, Jeff Davis, hogy a Teen Wolf az ötödik évaddal fog folytatódni.

hirdetés
A Teen Wolf az ötödik évadra is visszatér

Az MTV 2011-es sorozata, a Teen Wolf nagy sikernek örvend az utóbbi időben, olyannyira, hogy a sorozat készítői újabb, az ötödik évaddal is kedveskedni szeretnének a rajongóknak, ezt pedig nem más, mint maga a sorozat producere, Jeff Davis erősítette meg a hétvégi Comic-Conon.

„Ó, és van még valami, ugyanis tegnap óta hivatalos, hogy visszatérünk egy ötödik évaddal is, ami, akárcsak a harmadik, két részre, azaz 20 epizódra lesz bontva!”

Sikere nem méltatlan, hiszen a negyedik szezon első epizódja 2,2 millió nézőt vonzott a televíziók elé csak az USA-ban. Dylan Sprayberry – aki a negyedik évad egyik újonc vérfarkasa – is visszatér az ötödikbe, immár állandó szereplőként, valamint Shelley Hennig (Malia) és Arden Cho (Kira) is maradni fognak.

A Teen Wolf jelenleg a negyedik évadát futja az MTV-n, ehhez pedig egy midseason promót is készítettek:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek