Starity

Holtan találtak rá Jason Aldean rajongójára a koncert után

2014. július 27. 12:12   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jason Aldean Clevelanben adott koncertett, ám a show közepén nyoma veszett egy fiatal srácnak, akit pár nap múlva találtak meg holtan.

hirdetés
Holtan találtak rá Jason Aldean rajongójára a koncert után
Fotó: Facebook

Cory Barron, aki pár barátjával ment el megnézni élőben Jason Aldeant, a koncert közepén eltűnt. Barátai számtalanszor próbálták őt elérni mobiltelefonján, de nem válaszolt, ezt követően a rendőrség is beavatkozott a 22 éves srác eltűnésébe.

Július 19-én nyilvánították eltűntnek a fiút. A keresés azonban végül tragédiába fulladt – július 22-én megtalálták a fiút, ám akkor már nem volt életben. A srácra egy hulladéktároló mellett található szemetesben találtak rá, alig néhány saroknyira attól a stadiontól, ahol a country-énekes koncertet adott.

Cory halálának oka még nyomozás alatt áll, ám minden bizonnyal csak egy szerencsétlen balesetnek köszönhető távozása. Jason, miután értesült Barron haláláról, a Twitteren keresztül nyilvánított részvétet a fiú családjának és barátainak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek