Starity

A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Candice Swanepoel

2014. július 31. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Cikksorozatunk következő részében a gyönyörű szőke ciklon, Candice Swanepoel címlapjait fogjuk kielemezni.

hirdetés
A legjobb és legrosszabb címlapfotók: Candice Swanepoel
Fotó: Patrick Demarchelier/Lucky Magazine

A Victoria's Secret egyik nagyágyúja kétségkívül Candice Swanepoel, akit az év legdögösebb nőjének is választottak. Karrierje során számtalan címlapon szerepelt már, így itt az idő, hogy ő is felkerüljön a listánkra.

A legjobb címlapfotók:

Vouge Ausztrália – 2013 június

Candice egyik legszebb képe a 2013-as Vouge címlapjaként látott napvilágot. A kék szín nagyon jól áll neki, és sminkjében az egyel sötétebb árnyalattal nagyon szépen hangsúlyozták a szeme színét.

Marie Claire Magazin, Észak-Afrika – 2011. november

Ez szinte ikonikus fotója Candice-nek, sokan ezen címlap alapján ismerték meg a VS bombázóját. Nem véletlen, hisz fantasztikus kép, Candice egyben szexi és titokzatos, a hajáért pedig plusz pont jár. Érdekesség, hogy ugyanezt a képet használta fel a Deep Magazin mexikói száma a 2012. februári címlapjukhoz.

Vouge Magazin Mexikó – 2013. szeptember

Ez is egy fantasztikus kép, Candice összeállítása az Audrey Hepburn-féle időkre emlékeztet minket a nagy kalappal és a kezeslábassal. Candice haja gyönyörű és ez a póz egyértelműen női-erőt sugároz, ami kifejezetten nagy plussz.

Madonna 29 – 2013. június

VS angyal révén nem hagyhattuk ki a sorból a fürdőruhás képeket sem, ez pedig egyértelműn Candice egyik legdögösebb címlapja. A fekete fürdőruha nagyon jól áll neki, a tekintetével pedig bármelyik pasit meghódíthatná.

Vouge Spanyolország – 2013. május

Bár ezzel a képpel kapcsolatban sokaknak van más a véleménye, de Candicen egyértelműen remekül fest rajta, a szexin kívül pedig a kifinomult jelzővel is illethetjük, valamint sminkjéért is hatalmas piros pont jár.

A legrosszabb címlapfotók:

Vouge Portugália – 2011. július

Bár ez is egy Vouge-kép, egyértelműen a szörnyű kategóriába sorolandó. Candice arcát annyira eltorzították, hogy inkább úgy tűnhet, mintha Karolina Kurkova nézne vissza ránk, a melleit is teljesen lenyomták, a hajára pedig inkább már nem is tennék megjegyzést.

Harper's Bazaar Spanyolország – 2012. január

Ez a fotó is felkerülhet Candice szégyenfalára. Az arca itt is olyan, mintha Carolina lenne, a póz nagyon erőltetett, a ruha és haja borzasztó, ráadásul a fények miatt olyan, mintha hatalmas lenövése lenne. A cipő viszont plusz pontot kaphat.

Muse Olaszország- 2012. július

Ezt a képet leginkább a nevetséges jelzővel tudnánk megilletni, hisz Candice összeráncolt szemöldöke és testtartása is olyan, mintha a fotósok épp egy divatbemutatóról hazasietve kapták volna le.

Harper's Bazaar Argentína – 2012. április

Ismét egy szörnyű Harper's Bazaar-fénykép, melyen Candice arckifejezése olyan, mintha épp tüsszentés előtt kapták volna le. A haja itt is ugyanolyan, és még mindig szörnyű, ráadásul jobb kézfejét valahogy eltűntették, mert nem valószínű, hogy egy fűzőbe túl sok zsebet eldugtak volna.

Vouge Brazília – 2014. január

Ez a kép egy dögös modell helyett mindenkit inkább egy rémisztő boxedzőre emlékzetet. Az arca már megint túl lett photoshoppolva, a bordái ijesztően kilátszanak, a kezeire pedig inkább nem mondunk semmit – az egész bűzlik a szörnyű photoshopptól. El sem tudjuk képzelni, Candice mit érzett mikor meglátta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek