Starity

Így búcsúzik Száraz Dénes a Jóban Rosszbantól

2014. július 28. 18:06   |   Szerző: xMilesss

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Számtalanszor írták már ki a forgatókönyvírók Száraz Dénest a Jóban Rosszban című sorozatból, most azonban végleg távozik.

hirdetés
Így búcsúzik Száraz Dénes a Jóban Rosszbantól
Fotó: Red Lemon Media

Száraz Dénes a sorozatban feltűnt már papként, szellemként és maffiózóként is, hiszen eddigi összes távozása után visszaírták karakterét. Most azonban úgy alakul Varga Balázs élete, hogy a nézők soha többé nem látják őt a TV2 képernyőjén. A sorozat rajongói a mai adásban láthatják utoljára a színészt, akinek véres búcsúja lesz.

Mindig is szerettem a verekedős, külső helyszínes jeleneteket. Balázs számtalan hasonló akcióba keveredett, ezért különösen kedveltem a karakterét. Rolanddal jó párost alakítottunk ezekben a helyzetekben, mert mindketten mozgékony gyerekek vagyunk. Ráadásul nem csak számomra volt iz­galmas, láthatóan a stáb is élvezte ezeket a mozgalmas forgatásokat. A kaszkadőrök bevonása pedig külön odafigyelést igényelt. Jó kis forgatási napot tudhatok magam mö­gött – nyilatkozta a Borsnak a színész.


Fotó: TV2

Dénes azonban elárulta, hogy ezzel koránt sincs még vége színészi karrierjének, most viszont a Jóban Rosszban után inkább a színházba vágyik, így tehát ő sem marad állás nélkül.

Jelenleg a sportra és a kikapcsolódásra koncentrálok, ősztől indulnak be a színházi munkáim. Októbertől Bánfalvy Ágival dolgozom a Kölcsönlakás című darabon, decembertől pedig a Karinthy Színházban is játszom majd.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek