Starity

Klippremier: Inna feat. Pitbull – Good Time

2014. július 28. 15:03   |   Szerző: Ildikócska10

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A népszerű énekesnő legújabb dala, a Good Time nemrég jelent meg, melyhez a mai nap folyamán megérkezett a hivatalos videoklip is Pitbull közreműködésével.

hirdetés
Klippremier: Inna feat. Pitbull – Good Time

A román származású énekesnő, Inna legújabb albuma, a Party Never Ends és a legújabb kislemeze, a Cola Song megérkezése után ismét egy újabb szerzeménnyel lepte meg rajongóit, amely a Good Time címre lett keresztelve és a mai nap folyamán látott napvilágot a kisfilmje, valamint a második hivatalos dal a közelgő negyedik stúdióalbumáról, amely a LatINNA nevet viseli.

A sikeres énekesnő már a második alkalommal dolgozhatott együtt Pitbullal, hiszen Inna korábban az All The Things című dalon működött együtt a rapperrel, a Global Warming: Meltdown című albumán. Inna legújabb dalával a '90-es évek dance hangzásához tér vissza jellegzetes román eurodance stílusban.

A Good Time producere Steve Mac volt, a dalszöveges videó július 2-án jelent meg, az album pedig július 15-én vált elérhetővé az iTuneson. A látványos és érdekes stílusvilággal rendelkező kisfilm pedig ma érkezett meg a népszerű énekesnő hivatalos csatornájára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek